Kaptura la Premiile Ioan Chirila – Pentru cronicarii fara cuvinte

Articol publicat de Sabin G. Munca - 22/09/09 at 01:09 am

http://farm4.static.flickr.com/3478/3942374144_1db361d3de.jpgIncepand de astazi, fotografii amatori care isi doresc sa devina profesionisti sunt provocati sa participe la singura competitie adresata cronicarilor fara cuvinte din cadrul Premiilor Ioan Chirila. Kaptura este un concurs al vanatorilor de pe marginea terenului, al celor care stiu sa astepte ore in sir pentru o secunda de arta. Cand panda a luat sfarsit, imaginea este trofeul lor, un stop-cadru pe care au acum sansa de a-l inscrie in cadrul concursului foto Kaptura.

Competitia se va desfasura in perioada 21 septembrie – 13 noiembrie, iar fotografiile  trebuie trimise pe adresa foto@ioanchirila.ro.

Reguli vanatoresti

Castigatorul fiecarei saptamani va fi ales de catre Cristi Preda si Alex Galmeanu, doi dintre cei mai reprezentativi şi mai bine cotati artisti fotografi ai momentului. Imaginea aleasa va aparea in editia on­­-line a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane romanesti, cu link catre blogul sau site-ul concurentului. De asemenea, va fi publicata pe site-ul Premiilor si pe trilulilu.ro. La sfarsitul campaniei, fotografiile castigatoare ale fiecarei etape vor intra in competitia pentru un aparat foto Nikon D-SLR D3000.

Votul juriului va fi dublat si de un premiu de popularitate. Pe toata durata competitiei vizitatorii vor avea ocazia sa voteze cea mai buna fotografie a fiecarei saptamani pe www.ioanchirila.ro. La sfarsitul celor 8 etape, autorul celei mai populare fotografii va primi un premiu special.

Imaginile inscrise pot reda activitati sportive in orice context s-ar desfasura acestea. Fie ca sunt surprinse in interiorul arenelor sportive sau in afara lor, ne dorim ca fotografiile sa vorbeasca despre sport prin intermediul unor compozitii cat mai inedite. Timp de 8 saptamani provocam fotografii amatori sa ne demonstreze ca stiu unde sa ocheasca si cand sa apese pe tragaci.

Stiri Brasov – noi vedem Brasovul altfel!

* – Orice element descarcat de pe aceast site si prin intermediul acestui site intra sub incidenta legii dreptului de autor. Va rugam folositi elementele descarcate doar in scop personal! Pentru folosirea elementelor in scop comercial,contactati echipa StiriBrasov la adresa admin@stiribrasov.ro.

Redactia Stiri Brasov o sa va tina la curent cu cele mai interesante stiri,imagini si anunturi!

Lasa un comentariu