Talentul anului

Articol publicat de Sabin G. Munca - 05/10/09 at 06:10 pm

Talentul anului in cadrul Premiilor Ioan Chirila – Daca vrei sa fii cronicarhttp://farm4.static.flickr.com/3478/3942374144_1db361d3de.jpg

In locul comentatorului sigur ai fi descris altfel faza.

In locul gazetarului in mod cert ai fi spus altfel povestea.

In numele tau, te incumeti sa scrii o cronica sportiva?

Premiile Ioan Chirila cauta, si la aceasta editie, Talentul anului. Concursul se adreseaza autorilor non-profesionisti de toate varstele care aspira la o cariera de jurnalist sportiv si sunt dispusi sa isi asume un articol si nu doar comentariile de pe margine.

Sunt invitati sa participe toti cei care observa jocul cu ochiul unui jurnalist si il povestesc in spiritul unui copil. Pentru pusti nu exista amante sau statistici. Legendele sunt singurele care fac jocul. Traim vremuri ale titlurilor mari si asteptarilor mici. Tocmai din acest motiv provocam participantii la Talentul anului sa le schimbe.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita la adresa premii@ioanchirila.ro un text cu tema sportiva, insotit de un Curriculum Vitae. Articolul trebuie sa fie inedit si sa nu depaseasca 50 de rânduri la font de 12, Times New Roman. Perioada de inscrieri este 5 octombrie si 6 noiembrie.

Invingatorul va beneficia de un contract de colaborare cu unul dintre cotidianele de mare tiraj, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de stiri din Romania – Hotnews.ro, avand de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist.

Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigatorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST, organizatorul evenimentului, alaturi de un reprezentant al cotidianului partener. Participantii sunt rugati ca inainte de a se inscrie in concurs sa citeasca regulamentul, care se gaseste pe www.ioanchirila.ro

Talentul anului are loc in cadrul Premiilor Ioan Chirila, singura competitie independenta adresata gazetarilor sportivi din Romania.

Pe aceeasi tema: Kaptura la Premiile Ioan Chirila – Pentru cronicarii fara cuvinte

Stiri Brasov – noi vedem Brasovul altfel!

* Orice element descarcat de pe aceast site si prin intermediul acestui site intra sub incidenta legii dreptului de autor. Va rugam folositi elementele descarcate doar in scop personal! Pentru folosirea elementelor in scop comercial,contactati echipa StiriBrasov la adresa admin@stiribrasov.ro.

Redactia Stiri Brasov o sa va tina la curent cu cele mai interesante stiri,imagini si anunturi!

Lasa un comentariu