O căutăm pe miss Culoare !

Articol publicat de Sabin G. Munca - 17/08/10 at 09:08 pm

http://1001culori.ro/wp-content/uploads/2010/08/3-1001culori.jpg

© FOTO: http://1001culori.ro/

In cadrul proiectului “Coloreaza-ti comunitatea”, am lansat un nou concurs destinat tinerilor din Brasov si Sibiu si menit sa scoata la iveala culorile si lucrurile pozitive din cele doua orase.

Miss Culoare poate fi orice persoana de sex feminin, peste 14 ani, din Brasov si Sibiu, care propune o poza colorata de-a ei, realizata intr-una din locatiile mentionate in regulament, printre care se regasesc Piata Sfatului, Muzeul Casa Muresenilor sau cetatea Brasovului si centrul vechi, Muzeul Astra sau Parcul Sub Arini din Sibiu. Tinerele dornice sa devina miss Culoare sunt invitate sa-si posteze poza pe www.1001culori.ro si sa isi adune sustinatori care sa le voteze pentru a fi una din cele doua castigatoare. Sunt acceptate poze in concurs facute atat cu aparatul foto, cat si cu camera telefonului mobil, incarcate pe site pana in 20 septembrie.

Cele doua miss Culoare vor castiga premii in tablouri si printuri din campanie, iar pozele lor vor fi expuse in cadrul unui eveniment formal final, care va avea loc in lunile noiembrie-decembrie 2010.

Pana in prezent, pe site-ul www.1001culori.ro au fost postate 200 de culori din cele doua orase, reprezentand ipostaze diferite ale vietii de zi cu zi – cladiri, oameni, evenimente. Lor li s-au alaturat pozele trimise de participantii la celalalt concurs, care poarta numele campaniei si din randul carora s-au ales saptamanal castigatori la categoriile de vot, comentat si sharuit pe retele sociale. In total 6 poze au fost alese pentru a fi premiate si a intra in concursul final din luna octombrie.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, telefon 0745052151.

Proiectul “Coloreaza-ti comunitatea” este finantat de catre CEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu Dram Center 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu si are in derulare 10 proiecte.

Știri Brașov susține 1001 culori!

Știri Brașovnoi vedem Brașovul altfel!

2 Responses to “O căutăm pe miss Culoare !”

  1. Presa | 1001 CULORI ȘI POVEȘTILE LOR isi spune parerea:
    ianuarie 8th, 2012 at 18:40

    […] […]

  2. Anonim isi spune parerea:
    ianuarie 11th, 2012 at 13:23

    […] […]

Lasa un comentariu