E super sa fii voluntar!

Articol publicat de Sabin G. Munca - 05/03/11 at 12:03 am

https://lh6.googleusercontent.com/_1fk34j8W6WU/TXFpkX4HjkI/AAAAAAAAChQ/stGUUIdANoo/s720/banner%20SV.jpg

Daca iti plac copiii sau daca ai vrea sa petreci cateva ore placute in compania seniorilor, atunci a sosit momentul sa te inscrii ca Super-voluntar!

Asociatia Colors ofera din aceasta luna mai multe oportunitati de voluntariat celor care doresc sa se implice in comunitate. Astfel ai ocazia sa iei parte la activitati creative, de miscare sau de dezvoltare a deprinderilor de viata independenta care se adreseaza copiilor, adolescentilor si varstnicilor din Brasov, sa inveti despre nevoile acestor varste, dar si sa te distrezi. In plus tinerii care se implica in activitatile de voluntariat ale Asociatiei Colors pe o perioada de 6 luni vor dobandi cunostinte si abilitati practice de management de proiect, primind la finalul stagiului o recomandare care va cuprinde competentele dobandite si care le poate facilita accesul la studii in institutii de prestigiu si un job de succes. Te poti implica in activitati, in cursul saptamanii sau in weekend, in functie de timpul tau liber.

Super-voluntarii sunt persoane entuziaste, dornice sa-si petreaca timpul liber intr-un mod util si placut, comunicative, organizate si pasionate de ceea ce fac… si bineinteles atrase de culori.

Inscrierea ca Super-voluntar este extrem de simpla si se face completand formularul aflat pe site-ul Asociatiei Colors, www.plinideidei.ro, dupa ce, in prealabil, te-ai familiarizat cu profilul Asociatiei si cu oportunitatile curente de voluntariat.

Pentru oportunitati curente de voluntariat, acceseaza http://plinideidei.ro/idei/supervoluntarii/oportunitai-de-voluntariat

Pentru mai multe informatii poti contacta Asociatia Colors la telefon: 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Știri Brașovsusține și promovează acestă acțiune. De ce? Pentru că noi vedem Brașovul altfel!

Știri Brașov – Noi vedem Brașovul altfel!

Lasa un comentariu