Pasionat de fotografie ? Trimite-ne o poveste colorată!

Articol publicat de Sabin G. Munca - 30/01/12 at 04:01 pm

http://farm8.staticflickr.com/7154/6789423701_086f6a5f99.jpg

Asociația Colors te invită la un exercițiu de creativitate și promovare a culorilor care ne înconjoară, folosind ca instrument fotografia. Tema lunii februarie este imaculat”.

Începând din această lună redescoperim cele 1001 culori care ne înconjoară prin intermediul unui nou proiect Colors intitulat “Povești colorate” și al temelor propuse lunar pe site-ul 1001culori.ro. Astfel orice persoană peste 14 ani pasionată de fotografie poate ilustra tema lunară printr-o poveste foto constând în 6 poze însoțite de text, cele mai inedite fiind prezentate pe site-ul multimedia și supuse votului online. Poveștile câștigătoare vor fi incluse în prezentările multimedia susținute de Asociația Colors în lunile iunie și decembrie în Brașov și Sibiu.

Povești colorate” continuă proiectul din 2010 al Asociației Colors “Colorează-ți comunitatea!”, finanțat de către CEE Trust, prin care două echipe de bloggeri și lucrători din ONG-urile locale au scos la iveală culorile Brașovului și Sibiului și au generat dezbateri în jurul acestora și al dorințelor tinerilor cu privire la comunitatea în care trăiesc.

Povești colorate” nu este singurul proiect fotografic al Asociației Colors din anul 2012, organizația având în pregătire ateliere foto destinate copiilor, precum și activități outdoor.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

Știri Brașovnoi vedem Brașovul altfel!

Lasa un comentariu