Sezon nou al Asociatiei Brasovul Pedaleaza

Articol publicat de Sabin G. Munca - 08/03/12 at 03:03 pm

http://farm8.staticflickr.com/7192/6818036894_359cff645c.jpg

Asociatia Brasovul Pedaleaza deschide sezonul 2012 cu o drumetie scurta in imprejurimile Brasovului. Ii asteptam pe pasionatii de ciclism la o tura pe traseul: Brasov – Tarlungeni – Budila – Prejmer – Harman – Brasov, traseu ce are aproximativ 50 de kilometri.

Intalnirea are loc duminica, 11 martie 2012, la ora 10:00, in parcarea supermarketului Lidl din Uzina 2 (Carfil) de pe strada Zizinului. Drumul este asfaltat 100%. Este recomandat ca participantii sa aiba la ei apa de baut, telefon mobil si cativa lei pentru situatii neprevazute.

Va asteptam pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/brasovulpedaleaza sau pe site-ul nostru www.brasovulpedaleaza.ro.

De asemenea, ii anuntam pe cei interesati ca exista posibilitatea redirectionarii a 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Brasovul Pedaleaza. Pentru mai multe detalii, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze prin mail sau la telefoanele afisate pe site la sectiunea Contact http://brasovulpedaleaza.ro/contact/.

Știri Brașovnoi vedem Brașovul altfel!

Un raspuns to “Sezon nou al Asociatiei Brasovul Pedaleaza”

  1. Sezon nou al Asociatiei Brasovul Pedaleaza : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda isi spune parerea:
    martie 10th, 2012 at 17:31

    […] la telefoanele afisate pe site la sectiunea Contact http://brasovulpedaleaza.ro/contact/.sursa: stiribrasov.roRelated Posts:Expozitie foto Brasovul PedaleazaMos Craciun merge la copiii sarmani, pe […]

Lasa un comentariu