Invitatie – Licitatie de arta si Bal de caritate

Articol publicat de Gabriel Stan - 16/09/13 at 12:09 pm
Fundaţia Kronospan, în colaborare cu Galeriile de arta “Transilvania”  din Brasov organizează în  data de 9.12.2013  Gala de caritate “Deschide-ţi inima!”, care în acest an va avea ca obiectiv strângerea de fonduri pentru achizitionarea unui pian performant necesar Filarmonicii din Brasov.
Va invitam la acest eveniment unde vor participa membri marcanţi ai comunităţii, atât reprezentanţi deosebiti ai mediului de afaceri, cât şi reprezentanţi ai mediului politic, social şi cultural la nivel local şi naţional.
Pe această cale invitam artiştii plastici profesionisti din tara (fotografi, graficieni, sculptori, pictori) si colectionari pentru a ne sprijini prin acordarea cu titlu gratuit  a doua  lucrari reprezentative care să fie vândute la licitaţia organizată în cadrul evenimentului pentru strângerea de fonduri. Toate sumele care vor fi obţinute în urma desfăşurării evenimentului vor fi utilizate în beneficiul Filarmonicii din Brasov .
 
In licitatie vor intra in urma selectiei efectuate de organizatori doar 10 artisti plastici care vor fi promovati si prin catalogul color de prezentare si licitare al lucrarilor, acesta ajungand la fiecare invitat, facandu-se asftel cunoscut numele artistului  la nivel national si international. 
Fiecare artist ( sau colectionar) care doreste sa participle trebuie sa trimita fotografiile lucrarilor pana in data de 25 septembrie 2013 pe email-ul galeriei (galerie_arta@yahoo.com).
 
In urma selectiei, pana in data de 10 octombrie 2013 lucrarile trebuie sa ajunga la sediul Galeriei de arta “Trasnilvania” din Brasov, insotite de descrierea lucrarii (tehnica, dimensiune, cotatie pret) si in max 6 randuri autocaracterizare sau un text critic asupra artei sau personalitatii artistice proprii, informatii reale care vor fi incluse in catalogul de prezentare si licitare din cadrul evenimentului.
Licitatia va fi filmata si fotografiata, astfel va veti putea bucura si revedea oricand  evenimentul fiind totodata difuzata si promovata  in mass media la nivel national si pe site-urile oficiale.
Participarea la acest eveniment va va ajuta pe plan artistic in timp dar si financiar  la cresterea si recunoastrerea cotei dvs pe piata de arta, fiind astfel promovate lucrarile  cat si numele dvs. 
Fiecare donator va primi un catalog al licitatiei si o scrisoare de multumire oficiala din partea organizatorilor care poate fi inclusa in portofoliul dvs personal de artist, fiind astfel atestata donatia dvs, fapt foarte apreciat de cei care se intereseaza de  activitatile dvs artistico-profesionale.
Artistii selectati vor fi invitati oficial sa ni se alature in seara acestui eveniment magic, unde poate cunoaste si intra in legatura si cu invitatii nostri de onoare.
 
Vă mulţumim anticipat şi aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.
Pentru orice detalii si informatii puteti contacta directorul Galeriei de arta “Transilvania”, dl Ovidiu Carpuso -, 0722320562.
Știri Brașov – Noi vedem Brașovul altfel!

Un raspuns to “Invitatie – Licitatie de arta si Bal de caritate”

  1. Brasov: Invitatie – Licitatie de arta si Bal de caritate :Regiunea Centru: Alege Capitala!Brasov Capitala regiunii centru, Sibiu capitala regiunii isi spune parerea:
    septembrie 17th, 2013 at 8:12

    […] contacta directorul Galeriei de arta “Transilvania”, dl Ovidiu Carpuso -, 0722320562.sursa: stiribrasov.ro (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({}); Tweet(function(){var […]

Lasa un comentariu