Târgul de Cariere aduce la Brașov Atelierul de Cariere, un program național de formare vocațională adresat tinerilor

Articol publicat de Gabriel Stan - 14/10/13 at 11:10 pm

Atelierul de Cariere va avea loc marți și miercuri la Hotel Aro Palace, în aceleași zile de desfășurare a Târgului de Cariere, iar la eveniment sunt așteptați în special brașovenii cu minim doi ani de experiență profesională în companii, ONG-uri sau proiecte personale. Pentru a participa la Atelierul de Cariere doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe www.atelieruldecariere.ro. Participarea este gratuită.

În prima zi a Atelierului organizatorii propun workshop-urile ”Program de dezvoltare in cariera (upgrade, sidegrade, oportunitati multilaterale)” și “Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”, precum și două scurte discursuri din partea unor invitați surpriză, care le vor vorbi participanților despre concepte ca „găsirea vocației” și „luarea deciziilor”. Ziua se încheie cu o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor participa reprezentanți ai angajatorilor prezenți la Târgul de Cariere.

Ziua a doua a Atelierului de Cariere va găzdui workshop-ul „Interviul de succes = X * pregatire + Y* oportunitate”, susținut de compania Arvato Services și prezentarea „Vino să ne cunoaștem! Vino la dialog cu echipa Raiffeisen Bank!”, susținută de reprezentanții Raiffeisen Bank.

Programul este de la 14:00 la 18:00 în fiecare zi, iar locația de desfășurare este hotelul Aro Palace.

De asemenea, de la 11:00 la 14:00 în fiecare zi de eveniment, Atelierul propune celor interesați sesiuni gratuite de consiliere în carieră, în compania unor consultanți specializați, care îi așteaptă pe doritori în incinta Târgului de Cariere, tot la Aro Palace. Sesiunile au o durată de circa 15 minute și sunt individualizate pe situația și întrebările fiecărui participant.

Participanții la Atelierul de Cariere sunt încurajați să interacționeze cu potențial angajatori în cadrul Târgului de Cariere, ce va avea loc la Brașov, Aro Palace, în intervalul 11.00 – 19.00. Ofertele deangajare acoperă mai multe domenii, printre care producție și tehnică, servicii, financiar, marketing.

Printre companiile prezente la evenimentul din această toamnă se numără Arvato, Raiffeisen, Autoliv,Dennemeyer sau Schaeffler. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere. Mai multe informații despre Târgul de Cariere pot fi găsite pe www.targuldecariere.ro.

 

Știri Brașov – Noi vedem Brașovul altfel!

Lasa un comentariu