Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Articol publicat de Sabin G. Munca - 10/03/14 at 09:03 pm

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferinta din prima partea a evenimentului organizat la Brasov.

Pe 20 martie, la Hotel Ambient, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere  cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Marian Tita si Robert Elekes sunt doar doi dintre invitatii din cadrul evenimentului, iar ambasadorul BuzzCamp, binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent prin intermediul unui interviu video realizat special pentru participanti.

Marian vine la BuzzCamp sa povesteasca despre pasiuni, hobby-uri, cariera si cum pot conlucra cele trei pentru indeplinirea obiectivelor. Lucreaza in domeniul comunicarii de peste 12 ani, fiind unul din fondatorii Inside Communication, si a deschis prima Scoala de Navigatie cu vele acreditata de International Yacht Training.

La doar 29 de ani, Robert Elekes este un model pentru tinerii aflati la inceput de drum.  Afirma despre el ca este “lector universitar in timpul zilei, actor pe timp de noapte si antreprenor social in timpul liber”. In cadrul conferintei Robert va fi o sursa de inspiratie pentru cei care nu stiu cum sa-si investeasca timpul pentru o dezvoltare continua.

In cea de-a doua parte a evenimentului, Siemens este una dintre companiile care pregatesc pentru tanara generatie workshop-uri interactive bazate pe activitati practice, sfaturi profesionale si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Marian Tita si Robert Elekes sunt doar doi dintre speakerii din cadrul evenimentului BuzzCamp Brasov, iar ambasadorul evenimentului, binecunoscutul actor George Ivascu, va fi prezent prin intermediul unui interviu video realizat special pentru participanti.

Pe 20 martie, la Hotel Ambient, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Participarea la eveniment este gratuita, iar pentru inscrieri va invitam sa accesati http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print.

Știri Brașov – Noi vedem Brașovul altfel!

Un raspuns to “Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp”

  1. ActiveNews isi spune parerea:
    martie 12th, 2014 at 15:19

    Astfel de initiative trebuiesc facute cat mai des si in cat mai multe orase. Multumim!

Lasa un comentariu