Contact

http://www.stiribrasov.ro/c/logosbv.jpgAi o ştire?

Ne cauti?

Vrei să ne spui ceva?

Ai o afacere care trebuie promovată?

Şcoala ta organizează un concurs?

Vrei să faci parte din echipa stiribrasov.ro?

Sau vrei pur şi simplu să iţi faci reclamă?

StiriBrasov.Ro* este soluţia ta online!

Cum? Nimic mai simplu: trimite-ne un mail cu detalii la una din adresele de mail: contact@stiribrasov.ro, admin@stiribrasov.ro sau stiribrasov@gmail.com.

De acum şi mai simplu – caută-ne pe Y!M la ID-ul: stiribrasov .

Dacă doriţi să vă promovați pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactaţi la adresele de mai sus. Preţurile sunt negociabile.

Pentru anunturi, vor aparea doar anunturile selectate de redactia Știri Brașov. Se pot da anunțuri pentru vânzarea/cumpărarea produselor de orice tip, anunțul fiind gratuit. Pentru apariția online se va trimite mail la admin@stiribrasov.ro cu toate informații despre produs iar în maxim 48 de ore anunțul o sa apară pe site.

*Nota – Știri Brașov iși rezervă dreptul de a selecta materialele publicitare, anunțurile, comunicatele de presă, comentariile și articolele care vor fi publicate pe site.

Condiții de eligibilitate in vederea colaborării: seriozitate, corectitudinea informațiilor, materialul trimis spre publicare sa nu contina limbaj obscen sau cu tenta rasista

Știri Brașov – nu ne asumam responsabilitatea pentru corectitudinea și  veridicitatea materialului recepționat în vederea publicării.

Mulțumim că ne-aţi ales! Echipa ŞtiriBraşov

..::Știri BrașovNoi vedem Brașovul altfel!::..